Om optimaal te genieten van onze ambachtelijke kazen, fijne vleeswaren en verse garnituren, is het belangrijk om ze op de juiste manier te bewaren. Volg deze tips voor de beste smaak en versheid!
Kazen
Brood & crackers
Charcuterie & vleeswaren
Dips & garnituren
Kazen
5-7 dagen, afhankelijk van het type kaas.
Charcuterie
3-5 dagen, mits goed afgesloten bewaard.
Dips & vers fruit
1-2 dagen.
Brood & crackers
tot 3 dagen, afhankelijk van de bewaarmethode.
Serveer je borrelplank op kamertemperatuur voor de ultieme smaakbeleving. Haal alles op tijd uit de koelkast en geniet van de pure, ambachtelijke smaken!
Heb je nog vragen over de houdbaarheid of bewaring van je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.
Heb je een vraag over onze borrelplanken, Grazing Tables of catering op maat? We helpen je graag! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, speciale wensen of maatwerkopties.